Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΗ
οι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου της Νέας Ιωνίας

 
 
Η ώρα για την καθιερωμένη αθλητική γιορτή των σχολείων της Νέας Ιωνίας έφτασε ξανά!

Την Κυριακή 21 Απρίλη στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας πραγματοποιούνται οι 34οι ετήσιοι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου, με τη συμμετοχή όλων των σχολείων της πόλης μας.

Συμμετέχουμε με τα παιδιά μας, για τη χαρά της άθλησης, της ευγενούς άμιλλας, της ομαδικής εκπροσώπησης του σχολείου μας!

Πριν ένα χρόνο, χάρη στη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών μας και την προσπάθεια όλων τους, το σχολείο μας κατέκτησε συλλογικά την πρώτη θέση σε όλα τα δημοτικά της Νέας Ιωνίας! Πάμε όλοι μαζί, να χαρούμε ξανά τη συλλογική προσπάθεια!

Την Πέμπτη το πρωί θα μοιραστεί σε όλα τα παιδιά στο σχολείο η προκήρυξη των αγώνων, με όλες τις σχετικές πρακτικές πληροφορίες (μπορείτε επίσης να την κατεβάσετε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ).

Στο ίδιο έντυπο υπάρχει και η αίτηση - δήλωση συμμετοχής που θα πρέπει να συμπληρωθεί για τη συμμετοχή στους αγώνες και να επιστραφεί στους δασκάλους των τμημάτων ή στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

Εκτός από τα παιδιά, στους αγώνες μπορούμε να συμμετέχουμε και οι γονείς, στα αγωνίσματα των 400 μ., της σκυταλοδρομίας 4x100 μ. και της διελκυστίνδας. Μπαμπάς και μαμάδες σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή!

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να επιστραφούν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 16 Απρίλη.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα διαθέσει μπλουζάκια για τη συμμετοχή του σχολείου μας στους αγώνες. Η διάθεσή τους θα γίνει από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου την Πέμπτη 18 Απρίλη και την Παρασκευή 19 Απρίλη κατά την προσέλευση των μαθητών, έξω από το σχολείο, καθώς και το Σάββατο 20 Απρίλη την ώρα των δραστηριοτήτων στον χώρο του σχολείου (9.30 π.μ - 2 μ.μ.).

Η διάθεση θα γίνεται με δύο τρόπους, με αγορά (4 ευρώ) ή με δανεισμό (δωρεάν).


Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους!