Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Το σχολείο μας, 1ο σε βαθμολογία στους φετινούς Μαθητικούς Αγώνες Δρόμου!
Περήφανοι για τα παιδιά μας και κάθε τους Αγώνα!

 
Το πρωί της Παρασκευής το σχολείο μας τιμήθηκε με το Κύπελλο της 1ης θέσης των Δημοτικών Σχολείων στους 33ους Μαθητικούς Αγώνες Δρόμου της Νέας Ιωνίας (που έγιναν στις 27 Νοέμβρη 2022), αφού ήρθε 1ο σε συνολική βαθμολογία με βάση τις επιδόσεις των παιδιών που συμμετείχαν.

Ο συννεφιασμένος ουρανός «φωτίστηκε» από τη «ζεστή» εκδήλωση που στήθηκε στο προαύλιο, μετά τη πρωινή προσευχή, με την παρουσία της ίδιας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Νέας Ιωνίας, που ήρθε στην απονομή για να τιμήσει τα παιδιά μας!

Ένα μεγάλο «μπράβο» σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πήραν μέρος στους Αγώνες, ανεξάρτητα από την κατάταξή τους, «μπράβο» πρώτα από όλα για τη συμμετοχή τους! Ενα μεγάλο «μπράβο» και σε όλους τους γονείς που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια!

Η διάκριση του σχολείου μας είναι αποτέλεσμα της συλλογικής εμφάνισης των παιδιών, άθροισμα των ατομικών προσπαθειών που το καθένα κατέβαλε και αναδείχθηκαν ενιαία, μέσα από την ομαδική παρουσία τους στους Αγώνες.
 
Για την ιστορία σημειώνουμε ότι το σχολείο μας ήρθε πρώτο με 190 βαθμούς, ενώ ακολούθησαν το 3ο Δημοτικό με 155 βαθμούς και το 7ο Δημοτικό με 137 βαθμούς.

Στηρίζουμε με κάθε τρόπο το δικαίωμα και την ανάγκη των παιδιών μας για Άθληση, ένα αναντικατάστατο εφόδιο για μια Υγιή και Δημιουργική Ζωή!
 
Είμαστε περήφανοι για κάθε αγώνα που δίνουν τα παιδιά μας, μικρότερο ή μεγαλύτερο, καταρχήν για τη μόρφωσή τους, αλλά και όλα όσα τους αξίζουν!