Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Υπενθύμιση για ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

και για

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, στις 18.30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

Την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο, στις 17.30, το ΔΣ καλεί σε συνάντηση γνωριμίας τους γονείς των μαθητών της Α’ Δημοτικού, για να συζητήσουμε για τον Σύλλογό μας και όλες τις σχετικές απορίες, προτάσεις και ιδέες. Την ίδια ώρα θα υπάρχει στο σχολείο δραστηριότητα ζωγραφικής για τα παιδιά της Α’ Δημοτικού, με τον ζωγράφο που θα διδάσκει στην αντίστοιχη δραστηριότητα τα Σάββατα. Τα παιδιά χρειάζεται να φέρουν μόνο τις ξυλομπογιές τους.

Σε ό,τι αφορά στις εβδομαδιαίες πολιτιστικές - μορφωτικές δραστηριότητες που οργανώνει ο Σύλλογός μας, παραλάβαμε από το σχολείο τις δηλώσεις συμμετοχής.
 
Όσοι γονείς δεν τις έχουν παραδώσει ακόμα και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν (τα παιδιά τους ή οι ίδιοι) σε κάποια από τις δραστηριότητες, παρακαλούμε να επιστρέψουν τις δηλώσεις συμμετοχής στο σχολείο μέχρι την ΤΡΙΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, για να μπορέσουμε να οριστικοποιήσουμε τα τμήματα που θα λειτουργήσουν και το πρόγραμμά τους.

Όποιος χρειάζεται το σχετικό έντυπο που έχει ήδη μοιραστεί μπορεί να το βρει ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ