Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

και

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Κυριακή 25 Σεπτέμβρη 2022


 
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σας προσκαλούμε σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη, στις 18.30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι τα εξής:
  • Ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου – Συζήτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις και για δράσεις επόμενου διαστήματος
  • Ενημέρωση για τις εβδομαδιαίες πολιτιστικές - μορφωτικές δραστηριότητες του Συλλόγου Γονέων. Συγκρότηση βοηθητικής επιτροπής για την άρτια διεξαγωγή τους.

 
Την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο, στις 17.30, το ΔΣ καλεί σε συνάντηση γνωριμίας τους γονείς των μαθητών της Α’ Δημοτικού, για να συζητήσουμε για τον Σύλλογό μας και όλες τις σχετικές απορίες, προτάσεις και ιδέες.

--> Σε περίπτωση μη απαρτίας στη Γενική Συνέλευση, η επαναληπτική Συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 2 Οκτώβρη, στις 18.30 και στον ίδιο χώρο.

--> Για τη συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να είσαστε οικονομικά ενήμεροι, εξοφλώντας την ετήσια συνδρομή σας (5 ευρώ). Η πληρωμή της συνδρομής μπορεί να γίνεται και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Σας περιμένουμε όλους!

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων