Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Το σχολείο μας συμμετείχε στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών στο σκάκι!
 
 
Το Σάββατο 13/4 το σχολείο μας συμμετείχε με 6μελή ομάδα στο 20ό Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών Αττικής στο σκάκι, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά.

Από τη μεριά του Συλλόγου Γονέων θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά της ομάδας για την προσπάθειά τους, για την ομαδικότητα και τη μαχητικότητα που επέδειξαν.

Με αυτήν την συλλογική προσπάθεια, η ομάδα του σχολείου μας κατετάγη 51η μεταξύ 140 ομάδων σχολείων της Αττικής, παρότι για όλα σχεδόν τα παιδιά του σχολείου αυτή ήταν η πρώτη τους αντίστοιχη διοργάνωση, μεταξύ αυτών και για τα δύο πρωτάκια μας που πήραν μέρος.

Ανεξάρτητα από τη θέση που κατέλαβαν, που ήταν δεν ήταν και το βασικό ζητούμενο άλλωστε, τα παιδιά μας μάζεψαν πολύτιμες εμπειρίες, όπως το να διαχειρίζονται και τα καλά και τα άσχημα αποτελέσματα, αλλά και να είναι υπεύθυνα και καθοδηγητικά στα νεαρότερα μέλη της ομάδας. Τα παιδιά ήρθαν κοντά, μίλησαν, διασκέδασαν μεταξύ τους, έπαιξαν σκάκι όσο περίμεναν ανάμεσα στους γύρους και γνωρίστηκαν και με παιδιά από γειτονικά σχολεία της Νέας Ιωνίας.

Για την ιστορία, η ομάδα μας αγωνίστηκε με άλλα 7 σχολεία από την υπόλοιπη Αττική, σημειώνοντας 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.