Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Γλυκές Μπουκιές – Γλυκές Ευχές,
για μια Χρονιά με Αγάπη, Γνώση, Αισιοδοξία!


«Ήρθαν οι βασιλόπιτες!», διαπίστωναν με ενθουσιασμό, νωρίς το πρωί, όσοι μαθητές εντόπιζαν τα «δέματα» που «τρύπωναν» στο σχολείο, «αθόρυβα» και στολισμένα...!

Με τη συμβολή και τη συνεργασία μαμάδων και μπαμπάδων από τα τμήματα του σχολείου, τα παιδιά μας τίμησαν το αγαπημένο έθιμο και στις τάξεις τους! Ενώ εκείνοι που βρήκαν το φλουρί γύρισαν σπίτι με τα συμβολικά δώρα που πρόσφερε και φέτος ο Σύλλογός μας: εκπαιδευτικά παιχνίδια που μπορούν να χαίρονται ομαδικά, στην οικογένεια, στο πάρκο, στην παρέα τους.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη προθυμία και την καλή διάθεση με την οποία και φέτος οι γονείς του σχολείου μας βοήθησαν σε αυτή, την Πρώτη του Χρόνου, γιορτινή εκδήλωση για τα παιδιά μας!

Με τις δύο πίτες που ετοιμάστηκαν, δε, για τους εργαζόμενους του σχολείου μας, η Θεά Τύχη ανέδειξε δύο από τα χρήσιμα «όπλα» που συντροφεύουν τα παιδιά μας: την Εμπειρία της παλιάς βάρδιας των εκπαιδευτικών αλλά και τον Ενθουσιασμό της νεότερης, αφού «μοίρασε» ισότιμα στις δύο γενιές τα δύο φλουριά. Με χαρά, ο Σύλλογός μας θα προσφέρει στους τυχερούς, κ. Παναγιώτη Χαβαράνη και κ. Σοφία Αναλυτή μπλουζάκια που διακινούμε, με ένα όμορφο μήνυμα για την αξία της συλλογικής δράσης, που καταλήγει ως εξής: «… Make Tomorrow Meaningful, Lend a Helping Hand» («Γεμίζουμε το Αύριο με Νόημα, Προσφέρουμε ένα Χέρι που βοηθάει...»)
 
Καλή Χρονιά σε όλες τις οικογένειες του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας!!!
 
* Δείτε φωτογραφίες από βασιλόπιτες και κεράσματα που μοιράστηκαν σήμερα στο σχολείο, όπως και από τα δώρα στα παιδιά που κέρδισαν το φλουρί ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ