Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2024!

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!

Χρονιά Πολλά, Καλά, Ευτυχισμένα!

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας εύχεται σε όλη την "οικογένειά" μας, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και άλλους εργαζόμενους του σχολείου μας, μια Χρονιά γεμάτη εμπειρίες, πλούσιες και ξένοιαστες!

Στις αναποδιές να μην το βάζουμε κάτω!
Στις ωραίες στιγμές, να μεγαλώνουμε το Χαμόγελό μας!
Και να μη ξεχνάμε τη... μεγάλη μας Δύναμη: Τα Παιδιά!!!

Υποδεχόμαστε το 2024 με τη ... "προσωπική πινελιά" μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας, με την 3η Πρωτοχρονιάτικη Έκθεση Ζωγραφικής!

Μετά και από την ακόμα μεγαλύτερη φέτος συμμετοχή στην καθιερωμένη, πλέον, Έκθεση, ανακοινώνουμε παράταση μέχρι την τελευταία μέρα των διακοπών: Όσοι μαθητές και μαθήτριες βρουν χρόνο και διάθεση, μπορούν να στέλνουν ζωγραφιές μέχρι στο mail του Συλλόγου μας (sgk6dimnionias@gmail.com).

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά δώρα και θα πάρουν μέρος σε κλήρωση για δώρα που θα γίνει μετά την επιστροφή στα σχολεία (η ημερομηνία θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Συλλόγου).

Ο παρακάτω σύνδεσμος σας πηγαίνει στο άλμπουμ με όλες τις δημιουργίες των παιδιών. Πατώντας πάνω σε οποιαδήποτε ζωγραφιά μπορείτε να τη δείτε σε μεγάλο μέγεθος και να περιηγηθείτε στις υπόλοιπες με τα βελάκια. 

Δείτε όλες τις ζωγραφιές πατώντας ΕΔΩ