Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Εμπρός για το… αγαπημένο Κυνήγι Φλουριού!


Έφτασε λοιπόν η επιστροφή στα θρανία και μαζί, το αγαπημένο έθιμο της Βασιλόπιτας για τα παιδιά μας και στο σχολείο!

Αξιοποιώντας και φέτος το μεράκι με το οποίο πολλοί γονείς κάθε χρόνο θέλουν να συμμετέχουν στη σχετική - πρώτη του Χρόνου - γιορτινή εκδήλωση για τα παιδιά μας, συγκεντρώνουμε προσφορές μέχρι την Πέμπτη 11 Γενάρη, στο e-mail του Συλλόγου sgk6dimnionias@gmail.com ή στα τηλέφωνα των μελών του ΔΣ.
 
Το σχέδιο είναι την Δευτέρα 15 Γενάρη τα παιδιά μας να χαρούν την παράδοση και στις τάξεις τους. Οι τυχεροί που θα πετύχουν το … ποθητό φλουρί θα χαρούν συμβολικά δώρα που και φέτος θα προσφέρει ο Σύλλογός μας.

Όπως και άλλες χρονιές, καλό θα είναι οι βασιλόπιτες να μοιραστούν σε συσκευασμένα, ατομικά κομμάτια (με μεμβράνη ή σακουλάκια). Μπορούν να είναι χειροποίητες ή έτοιμες. Σε συνεννόηση και με το σχολείο, το ΔΣ θα διευκρινίζει για κάθε τμήμα, τυχόν αλλεργίες ή άλλα δεδομένα που χρειάζεται να λαμβάνονται υπόψιν.

Κάθε γονιός μπορεί να προσφέρει τη βασιλόπιτα για το τμήμα του παιδιού του ή και για κάποιο άλλο τμήμα αν υπάρχουν περισσότερες προσφορές στο ίδιο τμήμα. 
 
Σε συνεννόηση με το ΔΣ του Συλλόγου οι γονείς που θα δηλώσουν συμμετοχή θα ενημερώνονται για τον αριθμό των κομματιών που πρέπει να φέρουν, ενώ σε κάθε βασιλόπιτα χρειάζεται να υπάρχει ένα κομμάτι με φλουρί.
 
Καλή Επιστροφή σε όλους μας!