Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Καθώς πλησιάζει η μέρα που οι πόρτες των σχολείων θα ανοίξουν ξανά, το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εύχεται σε όλους τους γονείς και τους κηδεμόνες του 6ου Δημοτικού Σχολείου, στα παιδιά μας, στους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό του σχολείου μας μια καλή σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και γνώση!

Μαζί με τους… «παλιούς», καλωσορίζουμε τα πρωτάκια μας και τους νέους γονείς, σε αυτό το σημαντικό και όμορφο νέο ξεκίνημά τους!

Στο site του σχολείου μας έχουν ήδη αναρτηθεί πληροφορίες για τους υπεύθυνους δασκάλους και δασκάλες των τμημάτων του σχολείου, για τη γραφική ύλη που θα χρειαστούν τα παιδιά τη νέα χρονιά και για τον αγιασμό την Δευτέρα 12/9, στις 9 π.μ.

Σε ό,τι αφορά στον Σύλλογο Γονέων, με νεότερες αναρτήσεις θα σας ενημερώσουμε για τις πλούσιες δράσεις που προγραμματίζουμε φέτος, για τις ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για τα ζητήματα του σχολείου κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών κ.ά.

Για οποιαδήποτε πρόταση, επισήμανση, σκέψη και ιδέα, για ανάγκες που προκύπτουν σε μια χρονιά που όλοι καταλαβαίνουμε ότι θα έχει αυξημένες δυσκολίες από πολλές απόψεις, σας καλούμε να απευθύνεστε στον Σύλλογο, στο mail sgk6dimnionias@gmail.com και στα μέλη του ΔΣ.

Με τη συλλογική μας δράση και με την αλληλεγγύη μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!