Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη μια σειρά πρωτοβουλίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αναρτούμε μια συγκεντρωτική υπενθύμιση για τις τρέχουσες δραστηριότητες, με τα σχετικά link:

Πρωτοβουλίες ενάντια στον πόλεμο

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δράμα του ουκρανικού λαού και σε όλους τους λαούς: 

- Συγκεντρώνουμε στο σχολείο είδη πρώτης ανάγκης για τον ουκρανικό λαό.  

Η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων παρατείνεται και για την Παρασκευή 18 Μάρτη

- Ζωγραφίζουμε με θέμα «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ειρήνη και τη φιλία των λαών»  

Καλούμε όλα τα παιδιά του σχολείου μας - αλλά και όσους γονείς το επιθυμούν! - να συμμετέχουν σε έκθεση ζωγραφικής με το παραπάνω θέμα. Οι ζωγραφιές θα παρουσιαστούν στον χώρο του σχολείου, στο πλαίσιο των παράλληλων δραστηριοτήτων της Έκθεσης Βιβλίου που οργανώνει ο Σύλλογος στις 1-2-3 Απρίλη.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις ενάντια στον πόλεμο δείτε το link:
https://sgk6dimnionias.blogspot.com/2022/03/blog-post_10.html

Διαδικτυακό σεμινάριο για γονείς

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «Ίριδα» οργανώνει δωρεάν Webinar (διαδικτυακό σεμινάριο) με θέμα: «Επικοινωνία στην Οικογένεια - Δεξιότητες που την ενισχύουν», την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 19.00. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το link:
https://sgk6dimnionias.blogspot.com/2022/03/183-webinar-18-19.html

Ομαδική επίσκεψη σε παιδική θεατρική παράσταση (νέα ημερομηνία)

Καλούμε μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουμε την παιδική θεατρική παράσταση «Μια Γιορτή στου Νουριάν», την Κυριακή 17 Απρίλη 2022 (ώρα έναρξης 11:30 π.μ.), στο Σύγχρονο Θέατρο (Ευμολπιδών 45, Κεραμεικός).

Διατίθενται προσκλήσεις από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, σε ειδική μειωμένη τιμή για την ομαδική επίσκεψη. Για να γίνει έγκαιρη κράτηση των θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να προμηθευτούν και να πληρώσουν τις προσκλήσεις μέχρι - το αργότερο - την Κυριακή 3 Απρίλη.

Δείτε περισσότερα στην ανάρτηση στο blog μας:

https://sgk6dimnionias.blogspot.com/2022/03/10-2022-1130.html

Ετήσια σχολική φωτογράφιση

Η ετήσια αναμνηστική φωτογράφιση των μαθητών του σχολείου θα γίνει στις 4 και 5 Απρίλη. Εχει μοιραστεί έντυπο με όλες τις σχετικές πληροφορίες και τη δήλωση συναίνεσης για τη συμμετοχή στη φωτογράφιση. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν το έχετε λάβει, επικοινωνήστε με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.