Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Τρέξαμε, φωνάξαμε για την αξία του Αθλητισμού, προσπαθήσαμε συλλογικά, το χαρήκαμε!

1η θέση ξανά για το σχολείο μας στους Μαθητικούς Αγώνες Δρόμου!

Με παλμό και πλατιά παιδικά χαμόγελα, φορώντας τις εμφανίσεις του σχολείου και το αυτοκόλλητο που τύπωσε ο Σύλλογος Γονέων με το σύνθημα των φετινών αγώνων, «Ναι στον Αθλητισμό - Όχι στη Βία», φωνάζοντας συνθήματα για την αξία του Αθλητισμού και κρατώντας το πανό του Δημοτικού μας που διαμήνυε «Παίζουμε και Αθλούμαστε ΜΑΖΙ, Φιλία – Συνεργασία – Ομαδικότητα – Αλληλεγγύη!», μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας συμμετείχαν την Κυριακή 21 Απρίλη στους 34ους Μαθητικούς Αγώνες Δρόμου της Νέας Ιωνίας, στο στάδιο της πόλης μας. 

«Οχι στη βία – Άθληση, Υγεία» φώναζαν τα παιδιά μας μπαίνοντας στο στάδιο, αλλά και… «6ο Δημοτικό – Θα κάνουμε χαμό»! Και η αλήθεια είναι ότι... το είπαν και το έκαναν! 

Χάρη στη μεγάλη συμμετοχή και στη συλλογική προσπάθεια των παιδιών, που έδωσαν όλα τον καλύτερό τους εαυτό, το 6ο Δημοτικό κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την 1η θέση στη συνολική βαθμολογία όλων των Δημοτικών Σχολείων της Νέας Ιωνίας! 

Η φετινή πρωτιά μάλιστα κρίθηκε κυριολεκτικά «στο νήμα», αναδεικνύοντας και από αυτή την πλευρά την αξία της συμμετοχής όλων των παιδιών, αφού η συνολική βαθμολογία κάθε σχολείου προκύπτει από τις προσπάθειες όλων των μαθητών του. 

Ένα τεράστιο μπράβο σε όλα τα παιδιά του σχολείου που πήραν μέρος σε αυτήν την καθιερωμένη αθλητική γιορτή, πάνω από όλα για τη συμμετοχή τους και τη συλλογική τους προσπάθεια! 

Ξεχωριστά συγχαρητήρια στα πρωτάκια μας, που είχαν τη μεγαλύτερη συμμετοχή από όλες τις τάξεις και τη μεγαλύτερη συμβολή στην επιτυχία του σχολείου μας! 

Ευχαριστούμε θερμά τη γυμνάστρια του σχολείου μας, κυρία Βίκυ Παππά, που συμπαραστάθηκε και φέτος στα παιδιά μας από την αρχή ως το τέλος των Αγώνων, συμβάλλοντας στην προθέρμανση και την προετοιμασία τους! 

Ένα μεγάλο «μπράβο» στην άψογη ομάδα των Συνοδών Γονέων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και απέδειξαν για άλλη μια φορά πόσο μεγάλες είναι οι δυνατότητες της συλλογικής δράσης! 

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που ήρθαν στο Στάδιο από το πρωί της Κυριακής για να ζήσουν μαζί με τα παιδιά τους αυτήν την γιορτή! 

Και φυσικά, πολλά μπράβο σε όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες του σχολείου που συμμετείχαν στους αγώνες των γονιών, ενώ με μεγάλη χαρά απολαύσαμε φέτος και τον 73χρονο παππού Νίκο να τρέχει με την μπλούζα του σχολείου της εγγονής του! 

Ραντεβού στα επόμενα!