Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

ΔΗΛΩΣΕΙΣ για συμμετοχή του σχολείου μας

στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών Αττικής στο ΣΚΑΚΙ

Το Σάββατο 13 Απρίλη θα πραγματοποιηθεί το 20ό Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών Αττικής στο σκάκι. Τους αγώνες διοργανώνει η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής (ΕΣΣΝΑ).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε συγκρότημα σχολείων του Πειραιά, κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού. 

Κάθε Δημοτικό Σχολείο έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση με 1 έως 3 ομάδες.

Η κάθε ομάδα αποτελείται από 4 ως 6 μαθητές του σχολείου, ενώ στη σύνθεσή της πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα κορίτσι.

Οι γονείς όσων μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας παίζουν σκάκι και ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος, ανεξάρτητα από το αν συμμετέχουν στα μαθήματα του Σαββάτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σύλλογο Γονέων για να δηλώσετε συμμετοχή (όπως και για να πάρετε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία) - στο mail του Συλλόγου Γονέων sgk6dimnionias@gmail.com και στα τηλέφωνα των μελών του ΔΣ.

Η δήλωση συμμετοχής στον Σύλλογο θα πρέπει να γίνει μέχρι και την Τρίτη 26 Μάρτη.

Ο Σύλλογος Γονέων θα αναλάβει την κατάρτιση ομάδας ή ομάδων για την εκπροσώπηση του σχολείου μας, όπως και την οργανωτική υποστήριξη την ημέρα των αγώνων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση - η οποία διεξάγεται παράλληλα με το 33ο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών και Μαθητριών Αττικής - μπορείτε να δείτε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2024