Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Κληρώθηκαν τα δώρα για την Έκθεση Πρωτοχρονιάτικης Ζωγραφιάς


Το Σάββατο 20 Γενάρη, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, παρουσία παιδιών και γονιών, καθώς και του διευθυντή του σχολείου, κ. Γιώργου Κοκορομύτη, η κλήρωση των δώρων που προσέφερε ο Σύλλογος Γονέων για τα παιδιά που συμμετείχαν στην 3η διαδικτυακή Έκθεση Πρωτοχρονιάτικης Ζωγραφιάς.

Παιδιά που παρακολουθούν τις εβδομαδιαίες δραστηριότητες του Συλλόγου και παιδιά που ήρθαν συγκεκριμένα για την κλήρωση, καθώς και ο διευθυντής του σχολείου, τράβηξαν από την κληρωτίδα τους 10 τυχερούς αριθμούς.

Η 1η τυχερή που κέρδισε τα δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής στις εβδομαδιαίες δραστηριότητες του Συλλόγου μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς είναι ο αριθμός 63.

Οι επόμενοι 9 τυχεροί που κέρδισαν ένα σετ σχεδίου αποτελούμενο από sketchbook και μία κασετίνα με μολύβια σχεδίου, είναι οι αριθμοί: 02, 12, 16, 17, 32, 38, 45, 55, 57.

(οι αριθμοί αντιστοιχούν στο όνομα του αρχείου κάθε ζωγραφιάς, στο σχετικό άλμπουμ που έχει αναρτηθεί – για να δείτε τον αριθμό πατάτε στο κουμπί των πληροφοριών).

Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με ζωγραφιές στην έκθεση δίνεται από τον Σύλλογο ένα μικρό αναμνηστικό δώρο.

Τα δώρα και τα αναμνηστικά, για όσα παιδιά δεν τα παρέλαβαν το περασμένο Σάββατο, θα είναι διαθέσιμα από τα μέλη του ΔΣ στις δραστηριότητες του Συλλόγου το Σάββατο 27 Γενάρη και κατά την πρωινή προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα 29/1 και την Τρίτη 30/1 (και στη συνέχεια κατόπιν συνεννόησης).