Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Εκδήλωση παρουσίασης των πολιτιστικών δραστηριοτήτων
Πέμπτη 15 Ιούνη – 18.30 στο σχολείο

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης της λαχειοφόρου – Παραλαβή δώρων


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την αναγκαστική τροποποίηση του προγράμματος συμμετείχαν στην Καλοκαιρινή Γιορτή του σχολείου που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων την Κυριακή. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους τους γονείς που συνέβαλαν σε όλους τους τομείς της γιορτής με την πολύμορφη εθελοντική τους προσφορά. Για την ίδια τη γιορτή θα επανέλθουμε με αναλυτικότερη ανάρτηση.

Την Πέμπτη 15 Ιούνη, στις 6.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο η εκδήλωση παρουσίασης των δραστηριοτήτων που έχουν ετοιμάσει τα παιδιά με τους δασκάλους των δραστηριοτήτων, με το εξής πρόγραμμα:

- Στις 18.30: Παρουσίαση έκθεσης Ρομπότ από τα τμήματα Ρομποτικής των εβδομαδιαίων δραστηριοτήτων

- Στις 19.00: Παρουσίαση χορών από τα τμήματα Latin

- Στις 19.20: Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Ιωνίας

Χοροί από το τμήμα Παραδοσιακών Χορών 

Μικρασιάτικα τραγούδια από την μαθητική χορωδία μας

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί επίσης Έκθεση Ζωγραφικής από τα αντίστοιχα τμήματα των εβδομαδιαίων δραστηριοτήτων.

Στην εκδήλωση είναι καλεσμένοι όλοι οι μαθητές και οι γονείς του σχολείου.


Παραλαβή δώρων λαχειοφόρου την Πέμπτη το πρωί

Ωρες: Από τις 8.30 π.μ. ως τις 10 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής του Συλλόγου το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά στο σχολείο η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς.

Αναρτούμε ακολούθως τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Στην πρώτη στήλη (μαύροι αριθμοί) αναγράφονται οι αριθμοί των λαχνών που κερδίζουν και στη συνέχεια αναγράφεται η περιγραφή του δώρου.

Όσοι γονείς δεν πήραν τα δώρα τους κατά τη διάρκεια της γιορτής, μπορούν να τα παραλάβουν το πρωί της Πέμπτης 15 Ιούνη, στο χώρο του σχολείου (ημέρα επίδοσης βαθμών, τίτλων προόδου κτλ.).

Η παράδοση θα γίνεται από μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, από τις 8.30 π.μ. ως τις 10 π.μ.

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση κτλ. μπορείτε να επικοινωνείτε με το mail του Συλλόγου (sgk6dimnionias@gmail.com) και με τα τηλέφωνα των μελών του ΔΣ.

Μπορείτε να δείτε τους λαχνούς που κερδίζουν σε συγκεντρωτικό αρχείο ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ή στις εικόνες που ακολουθούν (οι εικόνες μεγεθύνονται όταν πατήσετε πάνω τους).