Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 

οι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου της Νέας Ιωνίας

Μετά από 2 χρόνια καραντίνας, τα σχολεία της Νέας Ιωνίας επιστρέφουμε στην καθιερωμένη αθλητική μας γιορτή!

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας πραγματοποιούνται οι 33οι ετήσιοι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου, με τη συμμετοχή όλων των σχολείων της πόλης μας. 

Συμμετέχουμε με τα παιδιά μας, για τη χαρά της άθλησης, της ευγενούς άμιλλας, της ομαδικής εκπροσώπησης του σχολείου μας!

Σε όλα τα παιδιά έχει ήδη μοιραστεί η προκήρυξη των αγώνων, με όλες τις σχετικές πρακτικές πληροφορίες (μπορείτε επίσης να την κατεβάσετε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ). 

Στο ίδιο έντυπο υπάρχει και η αίτηση – δήλωση συμμετοχής που θα πρέπει να συμπληρωθεί για τη συμμετοχή στους αγώνες και να επιστραφεί στους δασκάλους των τμημάτων ή στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

Εκτός από τα παιδιά, στους αγώνες μπορούμε να συμμετέχουμε και οι γονείς, στα αγωνίσματα των 400 μ., της σκυταλοδρομίας 4x100 μ. και της διελκυστίνδας. Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή, να φτιάξουμε και τις ομάδες μπαμπάδων και μαμάδων του σχολείου μας. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ημερομηνία των αγώνων είναι στις 27 ΝΟΕΜΒΡΗ και όχι στις 20 Νοέμβρη που έγραφαν αρχικά οι ανακοινώσεις που μοιράστηκαν (λόγω αλλαγής της αρχικής ημερομηνίας)

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να επιστραφούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 21 Νοέμβρη.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα διαθέσει μπλουζάκια για τη συμμετοχή του σχολείου μας στους αγώνες. Η διάθεσή τους θα γίνει από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου το Σάββατο 19 Νοέμβρη την ώρα των δραστηριοτήτων στο χώρο του σχολείου (9.30 π.μ - 2 μ.μ.), καθώς και την Δευτέρα 21 Νοέμβρη και την Τρίτη 22 Νοέμβρη κατά την προσέλευση των μαθητών, έξω από το σχολείο. Η διάθεση θα γίνεται με δύο τρόπους, με αγορά (3 ευρώ) ή με δανεισμό (δωρεάν).

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους!