Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Πρόσκληση – Δήλωση Συμμετοχής

Ομάδα ψυχικής ενδυνάμωσης Γονέων και Κηδεμόνων
 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας, σας προσκαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στην Ομάδα Ψυχικής Ενδυνάμωσης Γονέων και Κηδεμόνων που θα θέλαμε να δημιουργήσουμε, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης και Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Ν. Ιωνίας «Ίριδα».

Η κυρία Ελένη Πλεξίδα, Ψυχολόγος, Οικογενειακή Θεραπεύτρια και Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΚΠ «Ίριδα» θα συντονίσει τις συναντήσεις μας με θεματολογία που εμείς θα επιλέξουμε.

Σκοπός της δημιουργίας της ομάδας είναι:
  • Να βοηθηθούμε στην διαχείριση των συναισθημάτων μας και των παιδιών μας,
  • Να κατανοήσουμε και να οριοθετήσουμε τις ανάγκες τις δικές μας και αυτές των παιδιών μας
  • Να είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε τα «κρυφά μηνύματα» που βρίσκονται πίσω από τα λόγια και τις συμπεριφορές των παιδιών.
Το Κέντρο Πρόληψης «Ίριδα» παρέχει τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ, και τα επιστημονικά του στελέχη είναι διαθέσιμα να βοηθήσουν τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς.

Οι συναντήσεις μας, εφόσον συγκροτηθεί η ομάδα, θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, στις 6 μ.μ. - 7.30 μ.μ., για πέντε συνεχόμενες φορές, από μέσα Οκτώβρη έως τέλος Νοέμβρη, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.

Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής

Η ομάδα θα λειτουργήσει εφόσον συγκεντρωθούν τουλάχιστον 20 δηλώσεις συμμετοχής για όλες τις συναντήσεις. Στις συναντήσεις μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι γονείς του σχολείου μας και όσοι εμπλέκονται στην φροντίδα των παιδιών μας από το συγγενικό - φιλικό περιβάλλον.

Παρακαλούμε συμπληρώστε και επιστρέψτε την δήλωση συμμετοχής που σας μοιράστηκε στο σχολείο έως τη Δευτέρα 10/10 (στον/η δάσκαλο/α του Τμήματος ή στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων).
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τη δήλωση συμμετοχής